onsdag 3. november 2010

Sexy, hva faen er det?


Han var sexy. Han er det. Jeg liker egentlig ikke ordet "sexy". Det høres bare så dumt ut, det er liksom et ord som har blitt veldig misbrukt og hardt voldtatt. Allikevel bruker jeg det, fordi noen ganger tenker jeg bare at folk er sexy. Egentlig bruker jeg ordet "hot" oftere. Whatever, han her var ihvertfall det. Vi kaller ham Willy. Ikke fordi Willy er et himla sexy navn, men jeg hadde på meg "finn-Willy/find Waldo" genseren min den dagen jeg møtte ham. Tror jeg. Det er egentlig ikke så jækla viktig! Poenget med dette innlegget er at Willy ikke er den diggeste fyren jeg har møtt. Han er på min egen høyde (liker dem best litt høyere), han har lite hår (liker best rufsete dagen-derpå sveis), øynene er små og han ser litt gal og intens ut på bilder. Vi møttes da jeg og Iris var på en ukes storbyferie. Han var en venn av en venn, og vi havnet på diverse konserter og barer sammen. Det endte også med at vi dro hjem til ham etter vi hadde vært ute, fordi han bodde sentralt og bra. Etter en hyggelig kveld sovnet min kjære Iris i sofaen og vennen vi besøkte (la oss si han heter Matthew) sovnet i en stol, klokken var rundt 4 om natta. Jeg hadde merket en viss kjemi mellom Willy og meg, men jeg hverken kunne eller hadde særlig lyst til å "ta den helt ut" denne kvelden. Det endte med at vi satt og pratet på rommet hans et par timer.
Jeg merket ikke hvor raskt tiden gikk, diverse rusmidler får skylda for det. Vi snakket om personlige meninger, film, musikk og kunst. Helvetes nerdesnakk for noen - porno for meg. Haha. I vinduskarmen hadde han en ensom cannabisplante, hyllene hans var fylt med bra filmer og musikk jeg elsker, på veggene hang det Dalí og enda bedre; plakater med politisk budskap og plakater fra demonstrasjoner han har vært med på. Vi kikket oss faktisk gjennom et par bøker også. Willy, Matthew og vennene deres vanker nemlig i det mest radikale og opprørske ungdomsmiljøet i denne storbyen, og de har vært med på store og små demonstrasjoner. Slikt blir det bilder,  avisoppslag og bøker av. Og det er her dette med sexy kommer inn; jeg synes det er så vilt sexy med mennesker som står opp for sine meninger. Folk som tør å diskutere og stå for det de tror på, så lenge de har saklige argumenter ofc. Jeg oppdaget dette for ca. 1/2 år siden, på tiden jeg holdt på med han her. Han har aldri vært redd for å si meg imot i en diskusjon, og jeg blir jo helt våt i trusa av det. X'en min var en push-over uten like, fulgte strømmen og hadde ingen individuelle tanker. Det orket jeg bare ikke, og han orket ikke at jeg var så egenrådig og ikke klarer holde kjeft om mine meninger. Willy viste meg et bilde en av de største avisene i landet hadde tatt av en dings han og Matthew hadde laget, som var helt fremst i demonstrasjonstoget. Jeg skjønte ikke helt hva det skulle forestille, hvorfor det var fremst i demonstrasjonen eller hvorfor avisa synetes det var hilma fett å ta bilde av det - men det var jo omtrent som om han skulle ha vist meg kuken sin. Haha.... neida... men altså. Det er digg. Klokka rakk å bli 7 før vi sovnet, selvfølgelig i hans seng. Jeg la meg med ryggen mot ham og han holdt rundt meg, koste og kyssa. Tante rød var på besøk på siste dagen så noe hankypanky ble det ikke denne natta. Heldigvis ble det flere netter i byen, men det kan jeg heller fortelle om i et annet innlegg ;p

Q: hva er sexy for deg?

(For ordens skyld: bare et illustrasjonsbilde fra google.)

2 kommentarer:

  1. Det er så absolutt sexy med folk som har meninger de kan stå for. Jeg blir litt kvalm av de som snur seg med vinden. Det er foressten ikke så gæli med de som kan se en sak fra flere sider også...jeg ønsker bare at de virkelig kunne velge en side og stå for den. Det er lettere å forholde seg til. Uansett om jeg er enig eller ikke. ;-)

    SvarSlett